BEJELENTKEZÉS

CSAPATUNK

CSÁNYI FRUZSI

A buborékok® vezetője

Ha megtanulsz úszni, más lesz az életed. Számtalan lehetőséget adhat ez a tudás. Adhat biztonságot, adhat segítséget a testi-, lelkifejlődésben, lehet a partnered egy egészségesebb életvitelben, társad gyógyulásban, lehet a kikapcsolódásod, a feltöltődésed. Szeretném megmutatni ezeknek a lehetőségeknek az élményét. Fontosnak találom, hogy megismerjem a hozzám érkezőket, hogy együtt, barátságot kötve felfedezzük a buborékolás rejtelmeit.

JENEI KAMILLA

úszás oktató

Szüleim 4 éves koromban írattak be a Szegedi Úszóegyletbe, ahol jó pár évig versenyszerűen úsztam. Sajnos tanulmányaim mellett nem tudtam folytatni ezt a sportot, ezért abbahagytam.

Amikor rábukkantam a buborékokra, nagyon megörültem. Így vissza tudok kapcsolódni az úszás világába, emellett gyerekekkel is tudok foglalkozni, amit mindig is szerettem volna.

A rendszeres testmozgás minden gyermek életében nélkülözhetetlen. Ebben szeretnék segíteni minden kis gyerkőcnek.

KOVÁCS KAMILLA

úszás oktató

Egészen kicsi korom óta töltöm időm nagy részét az uszodában. Gyerekkoromban versenyszerűen vízilabdáztam, majd később évekig dolgoztam úszómesterként. Lehetőségem volt megtapasztalni, hogy mennyire elengedhetetlen szükséglet a vízbiztonság, és mennyi élményt tud nyújtani a vízben töltött idő. A buborékok csapatához csatlakozva Fruzsin keresztül egy teljesen új és komplex világát ismertem meg én is az úszástanulásnak. Ezt a tudást hasznosítva szeretnék segíteni a gyerkőcöknek megtenni az utat, az első merüléstől egészen a fejesugrásig a tanmedencében, és persze ennél is tovább.

Tájékoztatjuk, az oldalunk, a felhasználói élmény fokozása érdekében, sütiket (cookies) használ.