BEJELENTKEZÉS

CSAPATUNK

CSÁNYI FRUZSI

A buborékok® vezetője

Ha megtanulsz úszni, más lesz az életed. Számtalan lehetőséget adhat ez a tudás. Adhat biztonságot, adhat segítséget a testi-, lelkifejlődésben, lehet a partnered egy egészségesebb életvitelben, társad gyógyulásban, lehet a kikapcsolódásod, a feltöltődésed. Szeretném megmutatni ezeknek a lehetőségeknek az élményét. Fontosnak találom, hogy megismerjem a hozzám érkezőket, hogy együtt, barátságot kötve felfedezzük a buborékolás rejtelmeit.

KÁROLYI FANNI

úszásoktató

A medencében és környékén töltött évek alatt biztosan állíthatom, lételememmé vált a víz és a mozgás. Mindez, megtanította számomra, az úszás nem csak egy sport, hanem annál sokkal több. Egy olyan mozgásforma és képesség, amely az élet számos pillanatában hasznos ismeretnek mutatkozik. Legyen szó akár egy sportfoglalkozásról, egészséges életmódról, vagy csak egy nyári csobbanásról. A megszerzett tudásom kívánom átadni minden korosztály számára, hogy e képességet a mindennapokban hasznosíthassák. Bízom benne, az együtt eltöltött órákon pedig a mozgással megismerkedve, közösen evezünk majd egyre izgalmasabb vizekre.

KOVÁCS KAMILLA

úszásoktató

Egészen kicsi korom óta töltöm időm nagy részét az uszodában. Gyerekkoromban versenyszerűen vízilabdáztam, majd később évekig dolgoztam úszómesterként. Lehetőségem volt megtapasztalni, hogy mennyire elengedhetetlen szükséglet a vízbiztonság, és mennyi élményt tud nyújtani a vízben töltött idő. A buborékok csapatához csatlakozva Fruzsin keresztül egy teljesen új és komplex világát ismertem meg én is az úszástanulásnak. Ezt a tudást hasznosítva szeretnék segíteni a gyerkőcöknek megtenni az utat, az első merüléstől egészen a fejesugrásig a tanmedencében, és persze ennél is tovább.

MOLNÁR LAJOS

úszásoktató

Jelenleg a Szegedi Tudomány Egyetem testnevelés-technika szakos hallgatója vagyok.

Az életem szorosan kapcsolódik a vízhez és a sporthoz. Először vízimentő, majd uszodamester lettem. Már a kezdetektől érdekelt az úszásoktatás. Először gyakorlatnak indult, ma hivatásnak érzem. Gyakorlott vízimentőként és uszodamesterként tudom, hogy mennyire fontos megtanulni úszni. Legyen szó kicsikről, nagyokról vagy akár felnőttekről. Aztanulmányaim és a gyakorlati éveim alatt fejlesztettem tudásom, követem az úszás és az úszásoktatás fejlődését, hogy élményszerűen tudjam oktatni a hozzám érkező kicsiket és nagyokat.

 

Tájékoztatjuk, az oldalunk, a felhasználói élmény fokozása érdekében, sütiket (cookies) használ.