Bejelentkezés
Regisztráció

Regisztracio
rak
senila

BosuKids®

Mi is az a Bosu®?

A Bosu® röviden összegezve egy instabil felületű fitness eszköz segítségével végzett egyensúly fejlesztő mozgásforma. Az instabil közegen végzett gyakorlatok kivitelezése közben fokozódik az agyi aktivitás, javul a koncentráció, hiszen az egyensúly megtartása, a testünk számára stabil állapot kialakítása folyamatos koncentrációt igényel. Fejleszti az ideg-izom kapcsolatokat, ezáltal a mozgáskoordinációt.

Miért, és miben van az egyensúly- és mozgáskoordináció fejlesztésének ilyen fontos szerepe?

Elsősorban óvodás korú gyermekek esetében bizonyított a mozgáskoordináció, valamint az egyensúly fejlesztésének jótékony hatása. Elősegíti a finommotorika fejlődését, mely az alapvető kézügyességen túl, iskolás korban is megmutatkozik majd, az íráskészség és vonalvezetés könnyebb elsajátításában.
A folyamatos egyensúlyozás kiválóan erősíti az úgynevezett core izmokat, melynek elsődleges szerepe a vázrendszerünk helyes tartásának biztosítása. Ezen mély hátizmok erősítésével megelőzhető számos, egyre fiatalabb gyermekkorban kialakuló népbetegség, úgy, mint a hanyagtartás, illetve gerincferdülés.

Hol vannak az órák?

6750 Algyő, Sport u. 9.

Mikor vannak az órák?

BosuKids®

Ki az oktató?

Csányi Fruzsi

a buborékok vezetője

Mennyibe kerül?

Ezek az árak 2023. február 15-től érvényesek:
 
30 perces foglalkozások:
  • 1 alkalom: 2.200.-
  • 5 alkalmas bérlet: 9.500.-
  • 10 alkalmas bérlet: 17.500.-
 
50 perces foglalkozások:
  • 1 alkalom: 2.500.-
  • 5 alkalmas bérlet: 12.000.-
  • 10 alkalmas bérlet: 23.000.-
 
Az 5 alkalmas bérletek 3 hónapig, a 10 alkalmas bérletek 5 hónapig érvényesek. A bérletek névre szólóak és át nem ruházhatóak.

Tájékoztatjuk, az oldalunk, a felhasználói élmény fokozása érdekében, sütiket (cookies) használ.