BEJELENTKEZÉS

BosuKids®

BosuKids®

Mi is az a Bosu®?

A Bosu® röviden összegezve egy instabil felületű fitness eszköz segítségével végzett egyensúly fejlesztő mozgásforma. Az instabil közegen végzett gyakorlatok kivitelezése közben fokozódik az agyi aktivitás, javul a koncentráció, hiszen az egyensúly megtartása, a testünk számára stabil állapot kialakítása folyamatos koncentrációt igényel. Fejleszti az ideg-izom kapcsolatokat, ezáltal a mozgáskoordinációt.

Miért, és miben van az egyensúly- és mozgáskoordináció fejlesztésének ilyen fontos szerepe?

Elsősorban óvodás korú gyermekek esetében bizonyított a mozgáskoordináció, valamint az egyensúly fejlesztésének jótékony hatása. Elősegíti a finommotorika fejlődését, mely az alapvető kézügyességen túl, iskolás korban is megmutatkozik majd, az íráskészség és vonalvezetés könnyebb elsajátításában.
A folyamatos egyensúlyozás kiválóan erősíti az úgynevezett core izmokat, melynek elsődleges szerepe a vázrendszerünk helyes tartásának biztosítása. Ezen mély hátizmok erősítésével megelőzhető számos, egyre fiatalabb gyermekkorban kialakuló népbetegség, úgy, mint a hanyagtartás, illetve gerincferdülés.

Milyen idős kortól ajánljuk?

Már egészen kis gyermekeknek is igen hasznos, a stabil járás kialakulását követően, bölcsis kortól végezhetőek a gyakorlatok, óvodás, iskolás és felnőtt korban egyaránt.

Mire van szükség az órákon? Mit hozzanak magukkal?

A tornához kényelmes ruha ajánlott, vékony hosszú nadrág, póló. Cipő nem szükséges, a gyakorlatokat mezítláb végezzük.

Mennyi ideig tart egy-egy foglalkozás?

bölcsiseknek (2-3 éveseknek): 30 perc, 1-3 fős létszám

ovisoknak: 50 perc, maximum 5 fős csoportok

Be kell előre jelentkezni? Hogyan lehetséges?

A foglalkozások létszáma korlátozott, ezért mindenképpen szükséges a bejelentkezés. Az első alkalmat telefonon vagy emailben szoktuk egyeztetni. Ha eljöttek és kipróbálták az óránkat, a foglalkozás után lehetőségük van beiratkozni. Ezután az online felületünkön keresztül fognak tudni órára jelentkezni hétről, hétre. 

HOL VANNAK A FOGLALKOZÁSOK?

borbála fürdő

6750 Algyő, Sport u. 9.

mikor vannak órák?

ki az oktató?

CSÁNYI FRUZSI

A buborékok® vezetője

mennyibe kerül?

  • 1 alkalom 2800 Ft
  • 5 alkalmas bérlet 13.000 Ft

    8 hétig érvényes

  • 10 alkalmas bérlet 24.000 Ft

    12 hétig érvényes

A bérletek névre szólóak és át nem ruházhatóak.
Amennyiben betegség miatt nem tudtok foglalkozásra jönni, a bérlet érvényességét orvosi igazolás ellenében, a betegség időtartamával meghosszabbítjuk. 

 

kérdésed van? Jelentkeznél? Írj nekünk, vagy hívj telefonon.

Tájékoztatjuk, az oldalunk, a felhasználói élmény fokozása érdekében, sütiket (cookies) használ.