Bejelentkezés
Regisztráció

Regisztracio
rak
senila

babaúszás

babaúszás

Mi a babaúszás?

A babaúszás egészségnevelő- és mozgásfejlesztő program.

Egy ideális családi kikapcsolódás, ahol a szülők vizes közegben foglalkoznak, játszanak gyermekükkel. Ezek a játékok segítik a kicsiket a megfelelő fejlődésben. A mozgással töltött közös foglalkozás nagy mértékben hozzájárul a családi kötelék megerősítéséhez, éppen úgy, mint a gyerkőc testi-lelki és szellemi fejlődéséhez.

Mi a célja a babaúszásnak?

Speciális motorikus fejlesztés, a szülő-gyermek kapcsolat emocionális erősítése, a szociális viselkedés javítása és a gyermek pszichikai-fizikai fejlődése. Az anyával és/vagy apával történő úszás előterében mindig az öröm áll. A vízi foglalkozások alatt a szülő és a gyermek fontos közös tapasztalatokat gyűjthet a kommunikáció, a bizalom, a szeretetteljes kapcsolattartás terén. Tudományos kísérletek kimutatták, hogy a babák mélyebben és nyugodtabban alszanak a testi megterhelés után. Az egyre gyakoribb tartáshibákat is megelőzhetjük a babaúszással. Nem utolsó sorban a babák fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége fokozódik.

Az órákon a gyermekek nem úszni tanulnak. Csecsemő- és kisgyermekkorban még éretlen ahhoz az idegrendszerünk, hogy annyira összekoordináljuk a mozgásunkat úgy, hogy abból úszás legyen.
Valójában előkészíti az úszástanulást, így a későbbiekben kicsit hamarabb és precízebben sajátíthatják el a gyerekek a helyes úszástechnikát, de ezt nem 5-10 alkalommal lehet elérni.

Hol?

6750 Algyő, Sport u. 9.

babaúszás

Mikor vannak az órák?

Babaúszás Algyő

Ki az oktató?

Csányi Fruzsi

a buborékok vezetője

Mennyibe kerül?

Ezek az árak 2023. február 15-től érvényesek
  • 1 alkalom: 3.500.-
  • 5 alkalmas bérlet: 15.000.-
    • családi kedvezménnyel: 14.000.-
  • 10 alkalmas bérlet: 27.000.-
    • családi kedvezménnyel: 25.000.-

* amennyiben egy családból többen is járnak hozzánk foglalkozásra, úgy személyenként kedvezményesen válthatnak bérletet

Az 5 alkalmas bérletek 8 hétig, a 10 alkalmas bérletek 12 hétig érvényesek.  
A bérletek névre szólóak és át nem ruházhatóak.

A foglalkozásaink árai nem tartalmazzák a fürdőbe való bejutás költségeit. 

A babáknak természetesen ingyenes. A szülőknek azonban fürdőbelépőt szükséges váltaniuk. Ez kedvezményesen 1.100.-/szülő/alkalom (maximum 2 felnőtt veheti igénybe 1-1 alkalommal ezt a típusú jegyet.

Illetve lehetőség van kísérő jegy váltására, amely 600 Ft/fő, azoknak a kísérőknek, akik csak kívülről szeretnék nézni a foglalkozást és nem jönnek medencébe.

Tájékoztatjuk, az oldalunk, a felhasználói élmény fokozása érdekében, sütiket (cookies) használ.