Gyermek úszásoktatás
Gyermek úszásoktatás
Gyermek úszásoktatás
Buborékok Facebook Buborékok Instagram
Oázis Szeged Borbála Fürdő
Órarend belépés

Csányi Fruzsi

 

Kiskorom óta közel áll a víz hozzám. Nővéremet orvosi javaslatra, amilyen hamar lehetett szüleim elkezdték úszni taníttatni azzal a biztos tudattal, hogy ezzel a további kiegyensúlyozott életét segítik. Ha a nővérem ment, én sem tehettem mást, hiszen nekem sem ártott az uszoda légköre. A körülmények és valószínűleg a különösebb tehetség hiányában, nem vált belőlünk nagy úszó palánta.

16 éves koromban óriási lehetőséget kaptam, egy évet tölthettem Új-Zélandon. Nagyon meghatározó élmény volt ez számomra. A helyi úszóklub (Waimate Swimming Club) tagja lettem. Itt találkoztam először az úszásoktatással. Egy alapfokú tanfolyam elvégzése után, a nyári szezonban már oktathattam is.

Új-zélandról hazatérve, nyári diákmunkaként kezdtem segíteni az úszóedzőmet óvodáskorú gyermekek úszásoktatásában. Edzőm javaslatára, érettségi után elvégeztem a Testnevelési Egyetem Továbbképző Intézete által meghirdetett középfokú úszóedzői tanfolyamot, így felsőfokú tanulmányaim mellett már szakképzett oktatóként dolgozhattam.

Később találkoztam a babaúszással is, ami ismerős és mégis ismeretlen feladattal állított szembe, felkeltve annyira az érdeklődésemet, hogy ma már okleveles babaúszás oktatói végzettségem is van. Ebben a szakmában is sikerült egy féléves tapasztalatot szereznem külföldön is, az olaszországi Perugiaban.

2010-ben szereztem óvodapedagógusi diplomát a Kecskeméti Főiskolán. Egy tanévet dolgoztam óvónőként, de az uszodától nem szakadtam el.

2011-ben egyéni vállalkozásba kezdtem, mellyel a célom az egyéni és kiscsoportos úszásoktatás megvalósítása volt. Ma ennek a vállalkozásnak a neve a buborékok.